Pensar Syd Oy

Pensar Ängvik 181

21660 Nauvo

Puhelin +358-(0)40-5764976

info@pensarsyd.com​​

​                

Huoneita, huoneistoja ja mökkejä

luonnonkauniissa ympäristössä.

VARAA ONLINE

Onnistuneen loman avain

Pensar Syd on oikea lomakohde Sinulle, joka unelmoit lomasta meren äärellä koskemattomassa luonnossa. Pensar Syd sijaitsee Pensarin saaren eteläisimmässä kärjessä.

Pensar Sydissä on n. 50 vuodepaikkaa. Monet asiakkaistamme ovat jo löytäneet majoituspaikkojemme joukosta omansa, johon palaavat vuosi vuodelta. Mieluisin majoitusmuoto voi olla mukava ja viihtyisä majatalohuone, huvila, retkeilymaja tai ihana rantamökki.

Viihtyisät majoitustilat ovat kaikki meren äärellä. Huoneistot ovat kodikkaan pelkistettyjä.

Suurimassa osassa huoneistoja on eko kuivakäymälät rakennettu sisätiloihin. Käyttämämme Mulltoa ja Green Toilet systeemit ovat hankittu Pikku Vihreän kautta.

Yksi mahdollisuus on majoittua aivan veden rajassa sijaitsevaan rantamökkiin, Sjöbodaniin, jonka kuisti on merelle päin - vain 2 m rannasta!

Majoitusten ehdoton ykkönen on Emil Sarlinin entinen huvila Talludden, jossa kaikki mukavuudet ja oma keittiö, oma ranta ja Petterin käsityönäyte - Pensarin männyistä tehty Laituri isolla L:llä :)

Pensar Sydissä saariston koskematon luonto ja rauha ovat helposti ulottuvillasi. Voit saunoa ja rentoutua rauhallisella merenrannalla ja samalla hyötyä tasokkaista ravintola- ja ohjelmapalveluista. Valitse sinulle sopivin majoitusmuoto.

Huomioithan että jos olet huoneessa jossa on keittomahdollisuus, tiskit tuodaan ravintolan keittiöön tiskattavaksi ennen uloskirjautumista. Myös jätepussit viedään jäteastioihin jotka sijaitsevat matkan varrella ravintolaan, tämä sujuu kätevästi vaikka matkalla aamiaiselle. Tällä yhteistyöllä voimme tarjota teille laadukkaamman puolihoitoruokailun! Lisäpalveluna voi toki tilata tiskauksen ja roskientyhjennyksen 50 eur/huone

Henkilökunta kiittää ja toivottaa kaikille lämminhenkistä aikaa Pensar Sydissä!

​Tervetuloa!

Eva & Petter

Varauksen teet helposti soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai on-line varauksessa Suomen saaristovarauksien kautta. Jos tarvitset apua kuljetukseen (lento, juna, vuokra-auto jne.), ota yhteyttä Matkatoimisto Forteen, www.travel-forte.com.

Lisää aiheesta:

Pensionaatti Solsidan

Lähemmäs merta ei juuri pääse - Sjöbodan

Oma rantahuvila aamuaurinkoon päin - Talludden

Viihtyisiä huoneistoja - Klippan

Retkeilymaja - Skogsbacken

© 2010 Pensar Syd Oy • Pensar Ängvik 181, 21660 Nauvo • Puhelin +358-(0)40-5764976 • info@pensarsyd.com​​